Hallingdal

Opplev landskapet hvor øst møter vest på sykkelsetet. Hallingdal byr på historiske stier og sterke opplevelser for syklister uansett bakgrunn. Liker du doserte svinger, store hopp eller å dundre ned lange utforkjøringer på smale stier? Eller kanskje du liker turer med fokus på naturopplevelse, mestring og sosialt samvær? Kanskje er du av de som ønsker du å spisse formen til Birken med krevende turer med mange kilometer, høydemeter og en miks av sti og grus? Uansett hvilken bakgrunn du har vil Hallingdal gi deg alt du kan drømme om!

Oslo er en verdens fremste terrengsykkelbyer. Omgitt av store skoger med milevis av stier og utallige utforkjøringer og klatringer er Oslo eit must for alle sykkelinteresserte. Våre guider er lommekjent i Oslomarka og vil gi deg den beste sykkelopplevelsen i umiddelbar bynærhet. Få minutter unna byens asfaltjungel er du dypt inne i skogen hvor fantastiske stier utfordrer alle ferdigheter og sanser. Kanskje vil du spise lunsj på en av en turisthyttene som er finnes? Ellers kan sykkelturen selvfølgelig avsluttes på en av byens mange restauranter og barer. Har du utforsykkel tar vi i bruk byens T-baner for effektiv nedoversykling.

Oslo

Sogn

Innerst i verdens lengste fjord finst det store skoger og store fjell med fantastiske stier. Med utsikt over fjell og fjord vil du få ein sykkelopplevelse som mangler sidestykke her til lands. Utallige stier bukter seg gjennom skoger som stuper ned i fjorden. Hva med en dukkert etter å ha sykla over tusen høydemeter samenhengende på smal sti?
 

Sogn har fått mye oppmerksomhet i sykkelmedia de siste årene. Vi kan garantere at du også vil skryte av din opplevelser her!