Årsmodell: 1984

Yrke: Lærer, Landbruksvikar og Sykkelfestivalgründer

Bosted: Ål i Hallingdal

 

Knut er oppvokst på en sauegård i Ål nærme fantastisk natur og gode skikamerater. Mykingen er en utrolig trivelig kar som alltid er blid og en fantastisk turkamerat. Han veldig dyktig på både ski og sykkel. Han var med å starte Hillbilly Huckfest, Hot-dog session, initiativtaker til Sogndal Freeride og er arrangerer Dark Days Photocahallenge. Det har vært belønnet med mange artikler og bilder i skimagasinet Fri Flyt og sykkelmagasinet Terrengsykkel, forsidebilde på boken stisykling i Norge  og han har vært programleder for TV-serien: stipatruljen hvor han reiser rundt i Norge å tester sykkelstier. Vi er veldig glade for å samerbeide med Knut og sikker på at han og hans lokalkjennskaper vil gi den en sykkelopplevelse du sent vil glemme.

 

Favorittaktivitet: Jeg liker å være ute både sommer og vinter, men harr en ekstra kjærlighet for frikjøring på ski som jeg har drevet med i mange år, også på konkurransenivå. Denne frihetsgleden har jeg tatt med meg til sykling og særlig nedoverbasert stisykling, så stisykling er nok min favorittaktivitet nå får tiden.

  

Favoritt reisemål: Jeg har reist på ski og sykkel over hele verden og sett mange flotte plasser. Norge er et av de beste landene å drive med friluftsliv i og særlig den lokale fjellheimen i Hallingdal, men det gir meg en litt større opplevelse når jeg drar til alpene enten på ski eller sykkel.

Knut Myking

Årsmodell: 78`er.

 Utdannelse fra: Veterinær- og Journalisthøyskolen.  

 Jobb: Dyrlege i Hallingdal

 Holdeplass: Sundre i Ål 

 

Hvorfor Ål: Jeg flyttet til Ål pga jobb og ski i 2010. Vinter var tørrere enn forventet, men sommer og høst i fjellet var finere. Ble derfor værende og nesten like opptatt av stier og sykling som ski og dyr. 

  

Favorittaktivitet vedsiden av syklingen: Tennis

  

Favoritt reisemålet dtt: Vestlandet (inkl. sørvest- og nordvestlandet)

Ådne Kvammen