I sammarbeid med Fri Flyt kan du oppleve de aller beste flytstiene Hallingdal har å by på. Denne 5-dagersturen baserer seg på bilassistert enduro/ all mountain sykling hvor nedturen er oppturen!

  

Hallingdal har et enormt nettverk av sykkelstier som våre guider vil vise deg det aller ypperste av. I løpet av disse dagene vil du oppleve de beste av nedoverbaserte stiene Hallingdal har å by på. Hele Hallingdal har fantastiske muligheter for stisykling som garantert vil gi deg opplevelser du sent vil glemme. Vi bruker shuttlebiler til å frakte deg opp i fjellet slik at du kan være uthvilt til å cruise ned igjen hvor bilen venter på deg for å ta deg videre til neste eventyrsti.

  

Vi vil ta deg med til skjulte perler på Ål og Torpo, flytstier på Geilo, Golsfjellet og de mye omtalte stiene ved Nesbyen. Det er lokale guider som vil ta deg med slik at du får effektiv sykling og perfekt veivalg.

  

Du vil bli innlosjert i en ærverdig sveitservilla fra 1897 som er pusset opp og blitt til det unike Ål pensjonat hvor vi har base hele oppholdet. Her spiser vi frokost og middag hver dag. Med fokus på lokale råvarer og spennende smakskombinasjoner blir ikke dette bare en opplevelse fra sykkelsetet,men også en stor matopplevelse. Lunsj spiser vi på tur.

  

Dette er turen for deg som liker å sykle flytstier av beste sort, oppleve noe nytt fra sykkelsetet sammen med andre likesinnede og er glad i god mat.

Pris fra 12 900.- kr

Nivå: Middels / Krevende

Vi tilbyr også utleiesykkel med hjelm og knebeskyttere.

Høydepunkter på denne turen
  • Flytstier

  • Lokale guider

  • Shuttling

  • Kortreist mat

 

Foto Bård Basberg og Martin I Dalen

Fri Flyt i Hallingdal